Borst bloembollen B.V.
Borst Bloembollen BV is gevestigd in Obdam. Vanuit deze plaats houden wij ons bezig met de productie en verwerking van circa 120 hectare tulpen. Borst Bloembollen is gespecialiseerd in het vermeerderen en introduceren van nieuwe tulpen cultivars.
Home / Over ons
Over Borst Bloembollen B.V.

Borst Bloembollen is gevestigd in Obdam. Vanuit deze plaats houden wij ons bezig met de productie en verwerking van circa 120 hectare tulpen.

Wij zijn altijd op zoek naar verbeteringen en vernieuwingen in het sortiment en zijn gespecialiseerd in het vermeerderen en introduceren van nieuwe tulpen cultivars.
Wij helpen onze klanten graag door, naast het leveren van de juiste bloemen en bloembollen, eerlijk te zijn en advies te geven wanneer zij dit nodig hebben.

Jaarlijks worden er 25 miljoen tulpen afgebroeid in de maanden oktober tot en met mei en wij leveren aan honderden klanten en exporteurs.

Met onze tulpen brengen wij in de winter het voorjaar in huis!
De servicegerichtheid van Borst bloembollen spreekt Florca Westland erg aan. Zo kunnen we tot 6 uur ‘s ochtends bestellen voor levering op dezelfde dag.

Daarnaast voorziet Borst Bloembollen haar partijen van heldere foto’s zodat de klant weet wat zij kunnen verwachten van het product.

Kortom, wij zijn zeer tevreden over Borst Bloembolllen als leverancier.’’

- Florca Westland
“Borst Bloembollen B.V. is één van onze meest betrouwbare tulpenleveranciers.

Omdat wij exporteren naar verre bestemmingen waar vaak strenge phytosanitaire eisen zijn, is het voor ons van cruciaal belang om relaties aan te gaan met serieuze kwekers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Hiernaast is een groot gedeelte van onze klanten ook verrukt van het zware, uitgebreide assortiment dat Borst biedt. Met trots bieden wij dit dan ook aan onder ons merk: Dutch Tulip Masters.”

- Holex
“Borst Bloembollen heeft een goed assortiment en kwaliteitstulpenmede dankzij toevoeging van Chrysal bloemenvoeding voor een betere houdbaarheid en een langer vaasleven. Het wordt netjes verzorgd en afgeleverd, tevens verloopt de communicatie op een prettige manier.”

- Kontikiflor
“Borst Bloembollen BV is gevestigd in Obdam. Vanuit deze plaats houden wij ons bezig met de productie en verwerking van circa 120 hectare tulpen.

Borst B. V . is top! Ze introduceren vaak de nieuwste cultivars!”
“Borst B . V . is top! Ze introduceren vaak de nieuwste cultivars!

Borst Bloembollen BV is gevestigd in Obdam. Vanuit deze plaats houden wij ons bezig met de productie en verwerking van circa 120 hectare tulpen.”
Onze missie


Borst Bloembollen BV is gevestigd in Obdam. Vanuit deze plaats houden wij ons bezig met de productie en verwerking van circa 120 hectare tulpen.

Borst Bloembollen is gespecialiseerd in het vermeerderen en introduceren van nieuwe tulpen cultivars. De tulpen worden geteeld in West-Friesland, Flevoland, de Noord- Oostpolder, Nieuw Zeeland en Chili.
Contact


Algemeen

Tel: +31 (0)226-452772

Fax:+31 (0)226-452065


info@borstbloembollen.nl


Noorderbrug 5

1713GA ObdamVerkoop bollen

Patrick Blijleven

Tel: +31 (0)6-20218999

patrick@borstbloembollen.nlVerkoop bloemen

Menno Boots

Tel: +31 (0)6-25483910

menno@borstbloembollen.nl