Partners

Wij werken samen met meerdere partners

Om te veredelen óf nieuwe rassen in de markt te zetten

Partners

Borst Flowers is opgericht in 2008 en kweekt ieder jaar 5 hectare pioenrozen. Zij richten zich vooral op het nieuwere assortiment. Dit zijn zo’n 40 rassen. In het voorjaar worden de bloemen gesneden en in het najaar wordt een gedeelte van de stekken verhandeld. Zij zijn altijd op zoek naar exclusieve soorten met eigenschappen die belangrijk zijn voor zowel de teler als de consument.

Southern Peony (Chili): door op het zuidelijk halfrond pioenen te telen kunnen we gedurende de maanden december, januari en februari snijbloemen produceren.

Peony Breeding vof: Borst Bloembollen is mede aandeelhouder van de pioenen veredelingscombinatie Peony Breeding vof. De andere aandeelhouders zijn Tulip Trade en Borst Flowers.

200520-073-scaled.jpg

Decorum Plants & Flowers is sinds 1999 een begrip bij de internationale vakhandel.

Een club van speciaal geselecteerde, gepassioneerde bloemen- & plantenkwekers vormt hiervan de basis.

Decorum Plants & Flowers is een telerscoöperatie met meer dan 50 leden. Samen brengen deze kwekers meer dan 4000 producten op de markt onder de merken Decorum en Feel Green. Decorum staat voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie.

Decorum richt zich op bloemexporteurs, tuincentrums, bloemisten en de retailmarkt. Decorum is een bloemen en planten merk voor iedereen, van consumenten tot exporteurs en van tuincentra tot bloemisten. Decorum Company heeft de ambitie om al haar leden minimaal Global of MPS-Gap te laten certificeren. Borst Bloembollen heeft ook een Global-Gap certificaat.

Borst32-scaled.jpg
Borst15-scaled.jpg